Har du en fantastisk ide til et projekt, der kan forbedre byggeriet i din by og som få betydning for lokalsamfundets udvikling, så er du måske en af byggeriets ildsjæle, som Realdania gerne vil støtte.

Fonden Realdania har sat gang i en kampagne, som skal få flere ildsjæle til at engagere sig i at udvikle det bebyggede miljø og finde på løsninger, som kan få betydning for livskvaliteten i lokalområdet.

Projektet er henvendt til dem, som med små midler vil bygge, istandsætte, udvikle eller anlægge byggeri, der kan blive til gavn for lokalsamfundet. Indsatsen skal gavne de frivillige kræfter, som gør en passioneret indsats for at forbedre og udvikle det bebyggede miljø.

 

Frist for ansøgninger er den 14. januar 2013 . Du kan læse mere om initiativet og mulighederne for at søge fonden her.