Skal der være et nyt kulturhus på Brønshøj Torv? Mangler vi en koncertsal? Skal der være gavlmalerier på Frederikssundsvej? Skal Husum Bibliotek flyttes til Husum Skole? Skal der være kulørt springvand i Utterslev Mose?

Lokaludvalget er ved at lægge sidste hånd på en kulturplan for bydelen. Alle har haft mulighed for at komme med forslag, idéer og meninger.

Se artikel om kulturplanen fra Brønshøj-Husum Avis.

 

2 replies
 1. Per Erik Rønne
  Per Erik Rønne siger:

  Nej, Husum Bibliotek bør fortsat ligge centralt i bydelen (mellem Husum Torv og Føtex), og nej, bydelen mangler ikke en koncertsal.

  I forvejen bliver kirkerne brugt til koncerter, og skal man ‘rigtig’ til koncert foregår det naturligt i DRs koncertsal med Radiosymfonikerne, i Tivolis koncertsal med Sjællands Symfoniorkester, og ved de koncerter Det kongelige Kapel afholder.

  Popkoncerter? Er der ikke masser af steder det kan finde sted på? Skolernes gymnastiksale og aulaer, Brønshøj-Husum Ungdomshus?

  Og centralt eksempelvis i Parken, der sagtens kunne huse de aldrende Tina Turner-fans ved H C Andersen-jubilæet …

 2. Maria
  Maria siger:

  Hej Lokaludvalg
  Et kulturhus med forskellige funktioner, som I har beskrevet det, er en fantastisk idé. Det vil virke samlende for hele bydelen, for det er blandt andet igennem gode kulturelle oplevelser, at man får en god fællesskabsfølelse. Og jeg kender mange, der vil benytte sig af det, både børn og voksne. Det vil også være et aktiv for kommende tilflyttere til bydelen.

Kommentarer er lukkede.