Bydelen får en ny idrætshal på EnergiCenter Voldparken. Kom til det første borgermøde om den nye hal onsdag den 13. november kl. 19-21 på EnergiCenter Voldparken, 2. sal.

Aftenens program

 • Præsentation af projektets rammer og tidshorisont
 • Inspirationsoplæg ved BBP Arkitekter og 1:1 Landskab
 • Inddragelsesproces og næste skridt

Hvad er det, der skal til at ske på EnergiCenter Voldparken?

Københavns Kommune har i september 2013 afsat midler til at bygge en ny idrætshal på EnergiCenter Voldparken. Den nye hal skal blandt andet have siddepladser og give mulighed for at dyrke endnu flere idrætsaktiviteter. Og måske skal den kunne endnu mere end det?

Det kan du være med til at få indfl ydelse på.

Lokaludvalget hilser den nye hal velkommen, men støtter op omkring de lokale krav om, at idrætshallen skal have 3-400 tilskuerpladser som en nødvendighed for at afvikle for større begivenheder inden for kultur og idræt.

Mødet den 13. november er det første møde, i en længere række af borgermøder om den nye hal.

2 replies
  • Admin
   Admin siger:

   Hej Anna

   Det er Husum Områdefornyelse, som står for processen og som kan svare dig på, om der er et referat. Man kan melde sig ind i det brugerudvalg, som er oprettet for borgere, der gerne vil holdes opdateret. Hvis du er interesseret i det, så skriv til Julie Rosted på julros@tmf.kk.dk

Kommentarer er lukkede.