Solskin, linedance, frøbomber, klassisk musik, nybagt brød, balloner, mælkebøttesirup, rap, hoppeborg – og masser af besøgende!

Der var noget for en hver smag, da Lokaludvalget i samarbejde med Kulturhuset Pilegården afholdt den årlige 2700Kulturdag. Over 40 foreninger og institutioner deltog med boder, opvisninger og sjove aktiviteter. Og fra scenen kunne gæsterne nyde tonerne fra Karen Mukuba & Wadudu, Chappers Jam Beat band samt Tamra Rosanes & Rockabilly Heart.

Kulturdagen gav også mulighed for at give et skulderklap til dem, der gør Brønshøj-Husum til en bedre bydel. Lokaludvalget havde i år indstiftet en ny pris – Bydelprisen – til erstatning for Kulturprisen, som er blevet uddelt de seneste år. Med Bydelsprisen ønsker Lokaludvalget at hædre grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling i Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre vores bydel som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.

I år havde prisen to modtagere. EnergiCenter Voldparken blev hædret for deres arbejde med at skabe et levende kraftcenter der samler sundhed, idræt, natur og kultur i Husum. Selma Svensson modtog prisen for sit mangeårige virke som formand for Fællesrådet for Omsorgsarbejdet i Brønshøj, Husum og Utterslev. Begge prismodtagere fik – ud over æren – 5.000 kr. som tak for deres gode arbejde.

Lokaludvalget takker alle, der var med til at gøre dagen til en stor succes, der samler lokalområdet på tværs af både alder og fritidsinteresser. En særlig tak til de gæster, der kiggede forbi Lokaludvalgets bod til en snak om vores allesammen bydel.

Link

Se fotos fra kulturdagen på Lokaludvalgets Facebook-side