Har du gået med en drøm om at bygge en pizzaovn på terrassen eller i gården? På torsdag den 12.november kommer Flemming Abrahamsen, som er en af Danmarks bedste ovnsættere til Husum. Han vil over fem hverdage lede en workshop for 5-7 deltagere, der sammen skal bygge en tagdækket bageovn.  
 
Hvis du har lyst og mulighed for at være med til at bygge nogle timer hver dag i den kommende uges tid, så er her en enestående mulighed for lære hvordan du bygger en pizzaovn som egner sig til det danske klima.  Der vil blive arbejdet den 12 og 13 november og igen den 17, 18 og 19.november fra kl. 9.30, og man kan melde sig til workshoppen ved at kontakte Brønshøj-Husum Lokaludvalg.
Frokost inkluderet
 
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har sammen med EnergiCenter Voldparken taget initiativ til projektet. Det sker som led i etableringen af den nye udekøkken i byhaven på EnergiCenteret.


Tilmelding: først til mølle til Jens Christian Elle på adressen: zn6e@okf.kk.dk

Læs mere om den tagdækkede stenovn her