Brønshøj-Husum Lokaludvalget har fået lavet en ny udgave af bydelens online foreningsportal – 2700bydelsportal.dk .

Formålet med portalen er at skabe overblik over aktiviteter, foreninger, sociale tilbud, netværk, projekter og institutioner i bydelen. Du kan fx bruge portalen til at finde din lokale idrætsforening, se hvad der sker i Brønshøj-Husum i weekend – eller som forening komme i kontakt med nye medlemmer.

Lokaludvalget bruger portalen til at komme i kontakt med alle de kompetente og aktive kræfter i bydelen, når der skal laves høringssvar, informeres om nye projekter, diskuteres politiske tiltag og meget mere.

Vi har ændret layoutet, gjort portalen kompatibel med mobile enheder, gjort det nemmere at søge, ryddet op i funktioner der ikke blev brugt – og justeret flere småting. Samtidig har vi brugt starten af året på, at få foreningerne på portalen til at opdatere deres oplysninger, samt at nå ud til nye foreninger. Så er du medlem af en forening, der ikke allerede er på portalen, vil vi opfordre jer til at oprette en profil.

God fornøjelse med den nye portal!