Bus 5A bliver til 5C og opgraderes.  Bus 350S nedlægges. I Bispebjerg erstattes 66 af ny bus 8A og bus 4A omlægges. Det er nogle af de forslag der er i spil i den nye Trafikplan 2016.

Metro Cityring står snart færdig, derfor har Movia udarbejdet et forslag til ændringer af busdriften.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg og  Bispebjerg Lokaludvalg inviterer til Informationsmøde:

 

Tid: Torsdag den 20. oktober kl. 19-21

Sted: BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København NV  (i salen)

Mødet drejer sig blandt andet om de forslag der er til ændringer i busruterne; nedlæggelse af bus 350S, ændringer på bus 250S, 4A, 5A, 66 og om nye buslinjer.

Hvis du har lyst til at høre mere om forslaget til busdrift i Brønshøj-Husum og Bispebjerg, så kom forbi og bliv klogere.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til Movias plan.

Baggrunden for mødet

Økonomiforvaltningen har sendt Movias Trafikplan 2016 til alle Københavns Kommunes lokaludvalg for at få input til kommunens høringssvar om planen. Trafikplanen handler om den offentlige trafik i Hovedstadsregionen efter åbningen af Cityringen i 2019. På kort sigt vil der være begrænset behov for justeringer i det såkaldt strategiske net. Men fra 2019 vil udbygningen af metroen med Cityringen styrke den kollektive trafik i Københavns Kommune betydeligt. Der vil som udgangspunkt ske en årlig overflytning af 40 millioner passagerer fra bus til metro. Det betyder, at der allerede nu skal træffes vigtige beslutninger om, hvordan det strategiske busnet med S-busser og A-busser skal se ud efter 2019.

Mere information

trafikplan-infomoede-tilskaaret