Lokaludvalget inviterer i samarbejde Teknik- og Miljøforvaltningen til et møde om Utterslev Mose på EnergiCenter Voldparken onsdag den 26. oktober Hvordan kan vi skabe en rigere natur og forbedre faciliteterne i Utterslev Mose er bare nogle af de spørgsmål som Lokaludvalget og parterne bag Helhedsplanen for Utterslev Mose ønsker borgernes svar på.

Mødet skal genererer idéer i sig selv, men bliver også startskuddet til en kampagne, der løber frem til den 1. december. Kampagnen er lavet sammen med organisationen TagDel, der har udviklet en platform, der er designet til at engagerer borgerne i at komme med svar på fælles udfordringer. Der vil være forplejning til de deltagende.

Tilmelding til 2700lokaludvalg (a) okf.kk.dk senest den 23.10

Facebook-begivenhed:

https://www.facebook.com/events/1266526150086761/

invitation-26okt