Brønshøj-Husum Lokaludvalg er ved at lægge sidste hånd på arbejdet med den såkaldte bydelsplan. Bydelsplan 2017 sætter ord på, hvilke visioner Lokaludvalget har for bydelen de næste fire år og hvordan Lokaludvalget vil arbejde for at gøre visionerne til virkelighed.

Lokaludvalget har i forbindelse med bydelsplanen udpeget en række indsatser, der kommer til at spille en afgørende rolle i Lokaludvalgets arbejde med udvikling af bydelen de næste år.  Nogle af indsatserne har karakter af ’fyrtårne’, som her og nu har potentiale til samle bydelens beboere og tiltrække flere københavnere til vores bydel. Andre indsatsområder er fysiske steder eller projekter, som Lokaludvalget gerne vil arbejde med på den lidt længere bane.

I løbet af efteråret og vinteren har Lokaludvalget afholdt en række arrangementer, der har haft til formål at samle bydelens beboere, kulturliv, handelsliv og andre interesserede omkring disse indsatser. Måske du selv har deltaget? Ellers har du stadig chancen for at komme med dine idéer.

Se en oversigt over indsatserne her

2 replies
 1. Flemming Gotsche
  Flemming Gotsche siger:

  Pas nu på når I skal lave byudviklingen, at KBH teknik ikke får dræbt det hele! Lige som de nu har fået ødelagt hele Frederikssundsvej fra Husum til Bellahøj med tomme eller snart tomme butikker.
  Der bliver stort set intet gjort/planlagt for at der skal komme interessante butikker til Brønshøj/Husum. Ej heller bliver der planlagt noget for at det er attraktivt for de eksisterende forretninger. P Pladser er fjernet i stort antal, Juleudsmykning på Frederikssundsvej er væk! Gadebelysningen er blevet svag, og der sker så at sige intet ud over et par loppemarkeder!!!
  Frederikssundsvej er “pulsåren” i Brønshøj Husum, og den er slemt “forkalket”!!
  Så alle de herlige initiativer der bliver brugt af lokaludvalget vil først rigtigt hjælpe hvis der kommer gang i Frederikssundsvej igen!
  Så jeg håber det er der I vil rette fokus nu.
  Med venlig hilsen
  Flemming

  • Administrator
   Administrator siger:

   Hej Flemming. Tak for din kommentar. Lokaludvalget deler din bekymring for ‘smertensbarnet’ Frederikssundsvej. Mvh, Kathrine fra sekretariatet.

Kommentarer er lukkede.