Lørdag den 9.  juni 2018 afholder Brønshøj-Husum Lokaludvalg den årlige kulturdag på Brønshøj Torv.

2700Kulturdag er en tilbagevendende lokal kulturbegivenhed, der er med til at skabe liv i bydelen og sætte fokus på al den gode kultur og de fritidsaktiviteter, der finder sted i Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Festivalen forener lokale aktører og skaber netværk mellem foreninger, institutioner og iværksættere. Der er særligt fokus på bydelens mangfoldighed og at give de lokale aktører mulighed for at fremvise jeres aktiviteter og gøre reklame for jer selv. 

2700Kulturdag planlægges og gennemføres i år i samarbejde med Peter Rønn Musikoplevelser. Vil du vide mere om arrangementet eller vil du/din forening/din virksomhed bidrage med programindhold, arbejdskraft sponsorater eller andet, så kontakt  2700Kulturdag@gmail.com

Brønshøj spiller
I år introducerer vi som noget nyt ‘Lille Scene’. Scenen vil være dedikeret til lokale musikere og bands og skal efter planen stå ved spisestedet Blå Congo, så man spiller ind over det gamle gadekær. Her bliver der også et stort Street Food område, hvor befolkningen naturligt vil samles og nyde mad, drikke og din musik. Alle musikgenrer er velkomne og baggear, lydmand m.m. bliver stillet til rådighed. Kulturhuset Pilegården biddrager med deres flotte, nye professionelle mobilscene.

Hvis det er noget for dig, så kontakt Brønshøj Spillers koordinator Jesper Sønderstrup på broenshoejspiller@gmail.com med en kort beskrivelse af dit/jeres band/projekt. Hvis I har en optagelse, hvor I spiller, så send også gerne den med. 
Vi kan ikke love, at der bliver plads til alle, men efterstræber at præsentere et bredt billede af Brønshøj/Husum/Tingbjergs farverige musikmiljø. Der er ikke mulighed for aflønning for optrædende på Lille Scene.