Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder 2700Kulturdag på lørdag den 9. juni ved Brønshøj Torv / Brønshøjvej. Du kan møde mere en 70 foreninger, handlende – og  naturligvis også Lokaludvalget selv.  Se hele programmet for Kulturdagen her

Lokaludvalgets Debatsalon lørdag den 9. juni kl. 11-17

Lokaludvalget er din genvej til indflydelse. Hør, hvad der rør sig i bydelen lige nu, ifølge Lokaludvalget. Vi vil også gerne høre din mening. Hvordan gør vi sammen Brønshøj, Husum og Tingbjerg til et endnu bedre sted at bo og være?

Kl. 11.15 – Mød Børne-, Unge-, Fritids- og Idrætsudvalget:

En god bydel for børn og unge

Hvordan kan vi gøre Brønshøj-Husum endnu bedre for børn, unge og børnefamilier? Hør hvordan du kan være med i arbejdet eller give din mening til kende for Lokaludvalget.

Kl. 12 – Mød Miljøudvalget:

Natur og Miljø i Brønshøj-Husum

Du kan høre om det arbejde Lokaludvalget gør for naturen i Brønshøj/Husum og hvilke muligheder du har for at deltage i grønne aktiviteter.

Kl. 14 – Mød Social- og Sundhedsudvalget:

Fællesskab – vi skaber det sammen

Bliver vores bydel varetaget godt nok af Københavns Kommune? – i forhold eksempelvis hjemløse, demente, syge og gamle. Opfylder almene boligselskaber deres sociale funktion? Er vi gode nok til at hjælpe hinanden? Kom og tag del i debatten.

Kl. 15 – mød Kulturudvalget:

Brønshøj Vandtårn – rundvisning og debat

Brønshøj Vandtårn er bydelens nye kultursted! I samarbejde med Kulturhuset Pilegården viser vi rundt i tårnet. Du kan også møde spejderne fra Bellahøj 21st Barking, der opfører spejderhus ved siden af Vandtårnet. Hør, hvad sker i Vandtårnet i år og fortæl os, hvad synes du der skal ske i fremtiden. Vi mødes ved Lokaludvalgets telt.

Kl. 16 – mød Byudviklingsudvalget:

1000 flere boliger i Tingbjerg

Tingbjerg står over for en massiv udvikling, hvor der bl.a. skal opføres 1000 nye ejerboliger imellem husene i Tingbjerg. Kom og hør om planerne.