Kender du de kriterier, som lokaludvalget bruger, når de beslutter om et projekt skal have støtte fra Bydelspuljen? Ellers er nu et godt tidspunkt at stifte bekendtskab med støttekriterierne, for de er netop blevet opdateret. Tidligere ansøgere vil kunne genkende de fleste kriterier og formålet med Bydelspuljen er det samme: At støtte tværgående, bydelsrelaterede, dialogskabende og
netværksdannende aktiviteter for borgere og brugere i lokalområdet. 

Lokaludvalgets Bydelspulje har været særligt populær i år, og har allerede modtaget 50 ansøgninger i 2019 mod 37 på samme tidspunkt sidste år. Men selvom det betyder, at puljen er tæt på at være tom, skal det ikke afholde dig fra at sende en ansøgning, hvis du ligger inde med en god idé til et projekt. Hvis du kontakter lokaludvalgets sekretariat, inden du sender din ansøgning, kan du få rådgivning omkring dit projekt og hjælp til at komme i gang med ansøgningen. Mød op på sekretariatet eller kontakt puljemedarbejder Marie Holm-Andersen på tlf. 24 99 02 13 eller ck23@kk.dk

Se kriterierne her

Læs mere om Bydelspuljen her