Årets Bydelspris blev i lørdags overrakt til Marco Damgård, skoleleder på Tingbjerg Skole.

Marco får lokaludvalgets Bydelspris for hans store arbejde for at løfte Tingbjerg Skole og gøre den til et naturligt skolevalg. Marco har med en stor portion energi og hjerteblod stået i spidsen for en positiv udvikling for Tingbjerg Skole og dermed for hele Tingbjerg som byområde.

Marco står for en dedikeret tro på folkeskolen som samlingspunkt og fællesskab for alle. Marco Damgård har dog ikke veget tilbage for at tale om de problemer som findes i Tingbjerg som et udsat boligområde. Men har været meget opmærksom på ikke at have negative forventninger til børnene og familierne. Men at møde dem med dialog, krav og positive forventninger.

Tingbjerg er under forandring og byområdet kommer til at ændre sig de kommende år. Sammen med Marco og Tingbjerg Skole vil lokaludvalget gerne fortsætte det arbejde, som kommunen og boligorganisationerne er i gang med, nemlig at gøre Tingbjerg til en grøn og aktiv boligby, hvor Tingbjerg Skole er et naturligt førstevalg.

Om Lokaludvalgets Bydelspris

  • Bydelsprisen kan tildeles grupper, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling i Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre vores bydel til et attraktivt sted at bo, handle og leve i.
  • Se tidligere modtagere af Bydelsprisen