Både fredag den 30. og lørdag den 31. august kan du opleve nycirkus i vandtårnet. Glæd dig til to fantastiske optrædener med unik lyd, rå beton og artister, der udfylder rummet både i luften på gulvet.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Foreningen Brønshøj Vandtårn og Kulturhuset Pilegården har inviteret seks artister med forskellige baggrunde og evner til at udforske vandtårnet og udfordre alle til at se, hvad vandtårnets unikke rum kan byde på. I den smukke bygning ønsker artisterne at undersøge dets store luftrum og mulighederne for at skabe et fysisk udtryk i disse rammer.

Under water, above ground

Fredag den 30. viser de seks artister deres resultat af at have udforsket Brønshøj Vandtårn i fem dage frem mod denne forestilling. Glæd dig til en stedsspecifik liveoptræden med Boaz Barkan, Francesca Hyde, Aurelie Bernard, Rosa Lee, Eivind Øverland og Lalla la Cour. Forestillingen er som en guided tour, der tager publikum med rundt i tårnet og viser artisterne i samspil med de forskellige dele af arkitekturen.

Arrangementet foregår i Brønshøj Vandtårn den 30. august kl. 20-21:30. Billetter kan købes her.

The Low Life (work in progress)

Lørdag den 31. giver The Amazing Other (bestående af Eivind Øverland og Lalla la Cour) en visning af deres kommende trapez-forestilling. De to cirkusperformere og trapezkunstnere optræder både statisk, svingende, solo og duo, når de udforsker og udvikler, hvad de kan gøre med deres kroppe, og hvad de kan få publikum til at føle. Forestil dig en singer-songwriter koncert, hvor sangene er byttet ud med cirkusnumre, og hvor stemmen og instrumentet er byttet ud med en trapez. Den bliver en forestilling med samme intime stemning og småsnak om inspiration og livsanekdoter mellem numrene.

Arrangementet foregår i Brønshøj Vandtårn den 31. august kl. 17-18. Billetter kan købes her.