Hvis du som forening gerne vil søge puljemidler gennem forskellige fonde, så kan fonde.dk være vejen frem. Nu kan du få et gratis login via Københavns Kommune, der løber indtil den 31. oktober 2020. Fonde.dk er Danmarks største fondsdatabase og mest opdaterede portal for fundraising, og et års abonnement koster normalt 3000 kroner. Her får du et overblik over 3000 private og offentlige fonde, har guides til hvordan man søger og meget mere.

Hvordan får man gratis login?

Det gør man ved at skrive en mail til info@fonde.dk med ‘Københavns Kommune’ i emnefeltet. Mailen skal indeholde følgende:

Fulde navn på foreningens formand

Foreningen navn

Foreningens email

Efterfølgende vil Fundraiseren sende dig loginoplysninger (brugernavn og password). Mailen vil også indeholde en kort intro til Fonde.dk. Det udleverede login er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt. Brugernavn og password må kun anvendes af én bruger og må således ikke videregives til 3. person. Du er forpligtet til straks at meddele via info@fonde.dk, hvis der sker misbrug eller er risiko for misbrug af brugernavn og adgangskode.