Nej, det gør vi selvfølgelig ikke!

Men lokaludvalget har besluttet, at alle juleansøgninger fremover behandles på samme tid, på lokaludvalgsmødet i maj. Hvis du gerne vil holde et julearrangement til næste år, skal vi derfor have din ansøgning senest til ansøgningsfristen den 26. april 2021.

Tidspunktet er valgt, for at give ansøgere mulighed for at vide i god tid, om de kan regne med lokaludvalgets økonomiske støtte til aktiviteten. Med juleansøgninger forstås alle projekter, der fejrer julen som fx opsætning af juletræer og julelys samt julearrangementer.

Det betyder, at hvis du gerne vil holde et julearrangement i december 2021, så skal du være opmærksom på, at vi skal have din ansøgning inden puljefristen den 26. april 2021.

Der vil komme en påmindelse på hjemmesiden og Facebook  i løbet af foråret 2021.