Årets Bydelspris blev i fredags overrakt til tre lokale spejdergrupper:

  1. KFUM Husumvoldspejderne, der holder til på Gadelandet
  2. Bellahøj 21st Barking, der lige nu holder til i Rytterskolen og
  3. Brønshøj-Husum Gruppe, der holder til i Kobbelvænget på EnergiCenter Voldparken.

De tre  spejdergrupper modtog prisen for at gøre en forskel med vedvarende at skabe gode fællesskaber for børn og unge i bydelen. Spejderbevægelsen giver børn og unge et aktivt og sundt indhold i fritiden omkring et dejligt fællesskab, hvor det handler om at lege og lære uden konkurrence, få dejlige oplevelser og gode kammeratskaber. De tre spejdergrupper får Bydelsprisen for utrætteligt at skabe hyggelige rammer for børn i vores nærmiljø.

Sammen med prisen overrakte formand for lokaludvalget, Hans S. Christensen, en stor pose karameller til hver spejdergruppe.

Normalt overrækker lokaludvalget bydelsprisen til 2700Kulturdag, men pga. corona-pandemien blev prisen ikke overrakt ved et stort arrangement, men overrækkelsen – der foregik udendørs på EnergiCenter Voldparken den 30. oktober – blev i stedet livestreamet på Facebook.

Alle borgere har kunnet indstille en person/forening til bydelsprisen – i år både via Facebook, mail og borgerpanelet – og der blev indstillet i alt 29 forskellige kandidater til bydelsprisen.

Om Lokaludvalgets Bydelspris

  • Bydelsprisen kan tildeles grupper, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling i Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre vores bydel til et attraktivt sted at bo, handle og leve i.
  • Se tidligere modtagere af Bydelsprisen.