Fang en skalle, klap en fisk, byg en ø, rør ved en bi, spis bålmad, byg en redekasse. Rigtig mange tog imod tilbuddet om at kigge forbi til Mosetræf og høre hvad Lokaludvalget ønsker at gøre ved Utterslev Mose, så den bliver et endnu bedre sted for dyr planter og mennesker. Brønshøj Husum Lokaludvalg har sammen Med Bispebjerg Lokaludvalg kastet sig over opgaven med at give nyt liv til det legendariske mosetræf.  Mosetræffet var søndag d. 16. september 2012 kl 10-16. Træffet foregik flere steder – ved Streyf, ved bålpladsen i Mosesvinget og ved fugletårnet på Pilesvinget.  Traditionen tro deltog en række foreninger, organisationer og frivillige og sørger for aktiviteter og læring omkring naturen i mosen. Og Mosetræf var godt besøgt af massevis af børnefamilier.

Mere Information

Se rapportage fra Mosetræf 2012, skrevet af Kina Steen Petersen

Se plakaten med programmet

Se flyer