Kom til møde om seniorbofællesskab i Brønshøj-Husum den 4.maj kl. 17 i Pilegården. Mødet byder bl.a. på oplæg fra sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen og fra seniorbofællesskabet Højen i Roskilde.

Baggrund

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har den seneste tid undersøgt lokale borgeres interesse for seniorbofællesskab i bydelen. Tanken om et seniorbofællesskab opstod i forbindelse med udviklingen af Bystævneparken. Lokaludvalget mener, at kommunen bør indtænke attraktive seniorbofællesskaber i det kommende byggeri, hvor kommunen indtil videre bl.a. arbejder med ungdomsboliger, familieboliger og plejeboliger.

Stor interesse fra lokale borgere

Lokaludvalget er siden blevet kontaktet af mange interesserede borgere, og der var ligeledes stort fremmøde på Lokaludvalgets indledende møde om seniorbofællesskab i bydelen den 14.marts. På baggrund heraf er en planlægningsgruppe bestående af lokaludvalgsmedlemmer og interesserede borgere blevet nedsat. Planlægningsgruppen og Lokaludvalget inviterer nu alle interesserede til et åbent borgermøde om seniorbofællesskab. Mødet vil bl.a. byde på inspirerende oplæg fra et eksisterende seniorbofællesskab samt deltagelse af Sundheds- og Omsorgsborgmester Ninna Thomsen.

Program

  • Velkomst og præsentation ved Lokaludvalget
  • Politiske perspektiver på seniorbofællesskaber i Brønshøj-Husum ved sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF)
  • Politiske perspektiver på seniorbofællesskaber i Brønshøj-Husum ved Lars Weiss (S)
  • Oplæg fra OK-Fonden om etablering af seniorbofællesskaber, ejerformer og samarbejdsparter
  • Inspiration og erfaringer fra seniorbofællesskabet Højen i Roskilde Kommune
  • Spørgsmål og debat
  • Opsamling og afrunding

Praktisk

Mødet holdes onsdag den 04.maj kl. 17 i salen i Kulturhuset Pilegården (Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj).

Lokaludvalget byder på en forfriskning. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Du kan læse mere om baggrunden for mødet her