Oplev Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus og sæt dit præg på Københavns nye biblioteksstrategi torsdag d. 31. januar!

Skal bibliotekerne være mere digitale? Skal alle bibliotekerne have de samme tilbud, eller skal de specialiseres efter lokale behov? Skal vi have mere fokus på litteratur og læsning og mindre på kultur og aktiviteter på bibliotekerne? Eller skal bibliotekerne måske gøre en større indsats for at nå ud til børn og unge?

Københavnernes input til disse og flere spørgsmål skal hjælpe kommunen med at udvikle en fælles strategi for alle byens biblioteker de næste mange år.

I Brønshøj-Husum Lokaludvalg tror vi på at bibliotekernes udvikling skal formes af brugernes behov. Derfor går vi i uge 5 sammen med de andre lokaludvalg og bibliotekerne i Kultur N om at sætte fokus på brugernes ønsker til fremtidens biblioteker.

Alle beboere i Brønshøj-Husum, Bispebjerg og på Nørrebro inviteres til rundvisning og debat om bibliotekernes fremtid torsdag d. 31. januar klokken 17:00 til 19:30 i Tingbjergs flotte nye bibliotek og kulturhus. Debatten skal munde ud i en række anbefalinger til en overordnet udvikling af alle byens biblioteker, men du er selvfølgelig velkommen til at tage udgangspunkt i det bibliotek du bruger til daglig – være det sig Husum Bibliotek, Brønshøj Bibliotek eller et helt tredje. Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus står for en let forplejning, så alt du skal gøre er at møde op.

I hele uge 5 kan desuden du finde spørgeskemaer om bibliotekernes fremtidige rolle på alle bibliotekerne i de tre bydele. Du kan også besvare spørgeskemaet online via dette link allerede nu.

Program for arrangementet d. 31. januar:

17:00-17.20:    Rundvisning i det nye Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus
17:20-17:35:    Velkomst og oplæg om Københavns Kommunes biblioteksplan v. Jan Lindboe,
chef for Kultur N
17:35-18:40:    Gruppedebat om bibliotekernes fremtid
18:40-19:00:    Pause med let anretning fra Det Økologiske Folkekøkken
19:00-19:30:    Plenumdiskussion, opsamling og afrunding

Tid: Torsdag d. 31. januar kl. 17:00 til 19:30
Sted: Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Skolesiden 4, 2700 Brønshøj
Tilmelding er ikke nødvendig

Find også begivenheden på Facebook her.

Vi håber på at se dig på vores biblioteker samt til en spændende og hyggelig aften på Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.