Brønshøj-Husum Lokaludvalg skal i løbet af efteråret 2022 og ind i foråret 2023 lave en ny bydelsplan. Bydelsplanen er lokaludvalgets eget visionspapir for de næste fire års arbejde med udvikling af Brønshøj, Husum, Tingbjerg og Bellahøj. Vi ønsker, at hele bydelen skal kunne se sig selv i visionerne og vil gerne bede om input fra alle, der har lyst.

Derfor inviterer vi til KICK-OFF-MØDE den 6. oktober kl. 17 i foyeren på EnergiCenter Voldpar­ken, Kobbelvænget 65, hvor du kan mødes med lokaludvalget og fortælle om dine perspektiver og visioner for bydelen. På mødet vil vi også fortælle om, hvad en bydels­plan er, hvordan processen kommer til at forløbe, og hvordan du kan bidrage i arbejdet med at lave den nye bydelsplan.

Børn er meget velkomne! Vi holder kreaworkshop for børn og andre kreative sjæle, hvor du kan lave filtbilleder, tegne din drømmebydel på vejkort eller lave en ’lyttekanin’, der kan forstå alt, hvad du siger.

Når mødet er færdigt giver vi en spisebillet til Det Økologiske Folkekøkken på EnergiCenter Voldparken, hvor du også kan opleve en swingende gypsyjazz-koncert med Accentgrave.

Program
17.00-17.30: Lokaludvalget fortæller om bydelsplanen
17.00-19.00: Kreaworkshop for børnene
17.30-19.30: Uformel dialog, Folkekøkken og koncert

Tilmelding på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk senest den 3. oktober.

Del gerne invitationen med dit netværk.

Et repræsentantskab for foreninger

Efter mødet nedsætter vi et repræsentantskab blandt bydelens foreninger, der skal hjælpe os med at kvalificere bydelsplanen løbende i forhold til bydelens behov og ønsker. Dette fortæller vi også mere om på mødet. Hver forening kan stille med én repræsentant til repræsentantskabet, og der er ingen krav til foreningens størrelse eller alder. Den skal blot være aktiv i bydelen.

Hvis du gerne vil deltage i bydelsplansarbejdet, men ikke kan deltage i KICK-OFF-MØDET, så send en mail til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk

Se invitation til bydelens foreninger til at deltage i KICK OFF og repræsentantskabet for bydelsplanen.