Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Kultur og Fritid Brønshøj-Husum inviterer til et festligt træf for kulturaktører og kulturinteresserede i Brønshøj, Husum, Bellahøj og Tingbjerg. Hvad end du er foreningsaktiv, udøvende kunster eller bruger af kulturoplevelser i bydelen – så er dette et arrangement for dig.

Baggrunden er at lokaludvalget laver en bydelsplan, som også skal rumme visioner for bydelens kulturliv. Derfor har vi brug for dine erfaringer, ønsker og ideer.

Vi samler alle interesserede til dialog om, hvordan vi sammen kan få bydelen til at blomstre endnu mere af kulturtilbud og oplevelser. Hvad virker? Hvad er svært? Hvad mangler vi? Hvad er erfaringerne med at søge økonomisk støtte fra lokaludvalget? Hvad kan vi lave sammen? Og hvordan skal bydelens kulturtilbud se ud om fire år? 

 

Hvad: Fælles middag, fællessang, musik, netværk og rundbordssamtaler

Hvornår: torsdag den 17. november 2022 kl. 18-21

Hvor: Salen i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17

 

Tilmelding senest den 10. november (af hensyn til forplejning) til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk

Efter tilmelding sender vi dig det endelige program for træffet.

 

Download invitation til Kulturtræf 2022 her – og del den gerne med dit netværk.