VALG TIL LOKALUDVALGET

I starten af 2022 er der valg til Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Vil du stille op med en kandidat til Brønshøj-Husum Lokaludvalg? Eller være med til at bestemme hvem, der skal sidde i lokaludvalget? Så kan du tilmelde dig valget som repræsentant en forening i bydelen.

Alle foreninger, råd og brugerbestyrelser mm. der har aktiviteter i Tingbjerg, Husum, Brønshøj eller på Bellahøj kan stille en kandidat op til Brønshøj-Husum Lokaludvalg og/eller være med til at bestemme, hvem der skal sidde i lokaludvalget i perioden 2022-2025.

Som repræsentant for en forening, skal du stille op til lokaludvalget, hvis du:

  • Vil arbejde for lokale visioner for Brønshøj-Husum – blandt andet i udarbejdelsen og realisering af en lokal bydelsplan.
  • Vil gå i dialog med lokale københavnere og forsøge at påvirke politikerne på Rådhuset, så dine og bydelens perspektiver og mærkesager bliver en del af udviklingen i Brønshøj-Husum.
  • Har lyst til at møde nye mennesker i bydelen og diskutere bydelens udvikling.
  • Vil bidrage til store og små forandringer i dit lokalområde? Brønshøj-Husum Lokaludvalg har blandt mange ting været med til at sikre nye cykelstier i Husum, renovering af Bellahøj Friluftsscene, offentlige møder om byudviklingen i Tingbjerg og Bystævneparken, nyt kulturhus på Brønshøj Torv og seniorbofællesskaber.
  • Vil være med til årligt at dele ca. 900.000 kr. fra lokaludvalgets puljemidler til forskellige aktiviteter i Brønshøj-Husum.
  • Vil have mere viden om København, lokalpolitik og demokrati? Vi tilbyder relevante kurser og introducerer til arbejdsgange i kommunalpolitik og byudvikling.

De formelle krav

Kravene for at stille op til lokaludvalg er ved at blive revideret, og de bliver snart opdateret her på siden.

Vil du gerne tilmelde dig valget?

Tænk over det allerede nu! I starten af november lægger vi et link ud til at tilmelde sig valget.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I kunne være interesseret i at stille en kandidat op – så kan vi tage en snak om det. Vi kommer også gerne ud til et møde i foreningen for så vidt det er muligt og fortæller mere om lokaludvalgets arbejde og valget.

Kontakt: 2700lokaludvalg@okf.kk.dk

Hvad laver lokaludvalget?

Her på hjemmesiden kan du læse mere om hvilke forskellige projekter lokaludvalget arbejder med. Du kan også blive lidt klogere på, hvad lokaludvalgene i København arbejder med i denne video

SENESTE NYT OM VALG TIL LOKALUDVALG

Nu kan bydelens foreninger stille op eller stemme til det nye lokaludvalg

,
I starten af 2022 er der valg til Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Det betyder, at alle foreninger, råd og brugerbestyrelser mm. der har aktiviteter i Tingbjerg, Husum, Brønshøj eller på Bellahøj kan stille en kandidat op til Brønshøj-Husum…

X