Søndag den 6. februar åbnedes døren til vandtårnet for 250 mennesker, der klumpede sig sammen for at få et kig ind i den gamle bygning. Lokaludvalget havde arrangeret turen for at tage en fri debat om, hvad der mon kan blive fremtiden for et af bydelens centrale vartegn.

Visionsoplæg om vandtårnet

Referat fra debatmødet om vandtårnet

2 replies
 1. Kirsten Møller
  Kirsten Møller siger:

  Vandtårnet er en unik mulighed for at få en særlig attraktion i Brønshøj. Referatet fra debatmødet om vandtårnet viser hvor mange gode ideer der er til anvendelsen af tårnet. Mange af ideerne – der er meget forskellige – kan sagtens realiseres samtidigt, så rigtig mange forskellige grupper af borgere kan få glæde af tårnet hvad enten man er til musik, cafe, teater, rapeling, cirkus, lys installationer, boards etc. alt sammen fremragende ideer som kan realiseres samtidigt i denne fantastiske katedralagtige bygning.
  Så er der “bare” det med pengene og de frivillige kræfter der skal til for at få sat det hele igang. Eksisterer der en “Brønshøj vandtårns venner” forening? Ellers vil jeg foreslå at interesserede – inklusiv undertegnede – tager initiativ til at stifte en sådan og at vi så kommer igang med at realisere de mange ideer. Hvem vil være med ? Er der nogen der allerede er igang ?
  mvh Kirsten Møller

 2. Henrik Bjerregaard
  Henrik Bjerregaard siger:

  Linkene til vision oplæg og referat virkere ikke er der nogen der ligger inde med disse dokumenter?

Kommentarer er lukkede.