Kom og se og lugt  forskellen på vandkvaliteten i henholdsvis Utterslev Mose og Brønshøj Gadekær. I Rytterskolen er der i perioden onsdag 31. oktober til søndag 11. november en interaktiv udstilling der på den ene side fortæller historien om hvor forurenet mosen er og på den anden side sættes der fokus på hvordan vi fra lokalt hold kan arbejde for at dette naturområde kan blive et endnu bedre sted for dyr, planter og mennesker. I forbindelse med udstillingen vil vi opfordre dig til at komme med dine bud på, hvad der skal gøres i Utterslev Mose. Det kan enten være noget du synes ikke er i orden (skilte der er ødelagt, bevoksning der ikke bliver plejet) eller ideer til ting der kunne gøres i mosen (flere bistader, frugttræer, formidlingsskilte osv) Send et billede til zn6e(a)okf.kk.dk med en lille forklarende tekst, lav en tegning eller udform din kritik/idé på det store kort over mosen der findes på Rytterskolen.