Projektet Klar-Parat-Husum har siden 2011 gennemført en indsats overfor børneinstitutioner og skoler ved at bidrage med konkrete motorikudviklende lege og aktiviteter. Disse kan udvikle børns motoriske færdigheder ved en ny tilgang, hvor pædagoger og lærere undervises imens de er sammen med børnene – det kaldes “on the job training”. Med brug af nye metoder har Klar-Parat-Husum har indført motionsudviklende tiltag på lokalt niveau, og Lokaludvalget ønsker at indsatsen kommer til at omfatte foreningslivet for hele bydelen.

Du kan læse mere om Klar-Parat-Husums indsats her.

Lokaludvalget foreslår, at Københavns Kommune finansierer projektindsatsen som et varigt tilbud, der lokaliseres på Energi Center Voldparken, som har tæt kontakt til foreningerne i området.

Projektet indgår i Bydelsplan for Brønshøj-Husum 2013, og her kan du læse mere  om andre projekter i bydelsplanen.