Fredag den 24. maj kl. 10.00 gentages traditionen med en hyggelige gå-quiz for bydelens seniorer i Utterslev Mose. I år varmes op ved Gotved Skolens leder Søren Ekman og der synges som altid Flemming Anthonys Brønshøj Motionsmarch inden afgang.

Der lægges ud på Boldklubben FIX´s boldbane (hjørnet af Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej). Herefter bliver deltagerne sendt af sted i mindre hold og skal svare på sjove spørgsmål ved poster, som er placeret i Utterslev mose. Den sidste post er i Rytterskolen på Brønshøj Torv. Herefter åbner cafeen i Kulturhuset Pilegården dørene op for en hyggelig afrunding på dagen med kaffe og sandwich samt uddeling af præmier. Blandt andet udloddes gavekort til motionscenteret FIT-IN i Kulturhuset Pilegården.

Samarbejdspartnere

Brønshøj-Husum Walks er igen i år blevet til i et samarbejde mellem Brønshøj-Husum Aktivcenter, Walk & Talk Vanløse, Tingbjerg Pensionist Center, Husum Vænge Centret og Kulturhuset Pilegården. Man kan få flere oplysninger om arrangementet alle disse steder samt købe billetter. Pris pr. deltager er 20 kr. i forsalg indtil 17. Maj og 30 kr. på dagen.

Det skal også nævnes, at der er et sponsorat fra Laust Andersen Flytning og Boligmontering, som er behjælpelig med at opstille posterne.

Vel mødt!