Der er for alvor gang i byggeriet i Brønshøj-Husum. Efter planen står et nyt vartegn for området klar i år, mens en idrætshal også er godt på vej.

Ny hal med plads til opbakning

Den nedlagte Voldparken Skole, som nu fungerer som omdrejningspunkt for godt 60 foreninger under navnet EnergiCenter Voldparken, får snart endnu flere faciliteter at tilbyde de mange brugere.

Byggeriet af den kommende idrætshal er nemlig skudt i gang, og når den står klar, bliver der 2.200 kvadratmeter at udfolde sig på.

Københavns Kommune har bevilget 54 millioner kroner til projektet, som blandt andet indebærer en multibane på 20 gange 40 meter, der kan bruges til eksempelvis håndbold, volleyball, cricket eller basketball.

Plads til tilskuere

Idrætshallen ventes at stå klar i 2017. Til den tid vil hallen også huse en mobil tribune med 300 siddepladser, så der er mulighed for opbakning til lokale sportskampe og arrangementer.

Den nye hal kan bruges af de nærliggende skoler og daginstitutioner i dagtimerne. Om eftermiddagen og aftenen er det de lokale foreninger, der kan nyde godt af de nye faciliteter.