Hvordan kan Husum Bypark, som ligger ved Husumvej lige over for Føtex, udvikles som samlingspunkt og tiltrække endnu flere brugere og arrangementer? Det arbejder Lokaludvalget for at finde ud af i samarbejde med blandt andre Husum Byparks Venner.

BYPARK SAVNER VENNER

Der er sket meget med Husum Bypark de seneste år, og ikke mindst takket være Husum Byparks Venner.

”Men vi kunne godt bruge hjælp til arbejdet,” fortæller bestyrelsesmedlem Allan Lund.

”Vi har en driftsoverenskomst med kommunen om at vedligeholde parken, men vi sørger selv for at klare diverse småopgaver,” tilføjer han.

Foreningen har etableret en lugegruppe, som vil mødes et par weekender om året og holde bedene pæne. Det vigtigste er dog ifølge Allan Lund, at flere bruger parken.

”Vi vil gerne vejlede folk i, hvordan de kan bruge parken. Der er strøm og en dejlig scene, så man kan forestille sig et væld af aktiviteter, eksempelvis loppemarked, økologisk dag, koncerter eller børneteater,” siger Allan Lund.

Også lokaludvalget ser gerne, at byparken bliver flittigt brugt.

”Derfor vil vi, sammen med ’vennerne’, arbejde for at samle byparkens brugere, naboer og andre interesserede. På den måde kan boligforeninger, gadens forretninger, handelsforeningen og festarrangører løfte byparken i flok,” siger Christian Hesselberg, lokaludvalgets tovholder for indsatsen.