Brønshøj-Husum Lokaludvalg, har sendt et brev til Børne – og Ungdomsborgmester Jesper Christensen om den fremtidige brug af Brønshøj Hamle Skole.

Lokaludvalg har nemlig længe arbejdet med at gøre området fra Brønshøj Torv til Brønshøj Vandtårn til en samlet ’kulturakse’ med flere samspillende kultur- og fritidsfaciliteter. Midt i dette område ligger Brønshøj Gamle Skole, som vil være idéel til at spille sammen med de andre kulturfaciliteter i området, for styrke kulturlivet i bydelen.

Men nu har Børne- og Ungdomsforvaltningen besluttet, at der skal være tandlæge på stedet. Lokaludvalget har derfor henvendt sig til borgmesteren med håb om at beslutningen kan ændres, eller at der i det mindste kan foregå kulturelle aktiviteter i de lokaler, der ikke bliver brugt.

– Det kan godt være, at Børne- og ungdomsforvaltningen betragter det som et internt forvaltningsanliggende. Men i Lokaludvalget ser vi på bydelen med et helhedsorienteret blik, og vi synes, at det er ærgerligt, at der skal være tandklinik i Brønshøj Gamle Skole. Lokaludvalget er generelt uforstående over for, at forvaltningerne ikke i højere grad ønsker at gøre brug af den viden om bydelen som helhed, som lokaludvalget ligger inde med, siger Hans S. Christensen til Brønshøj-Husum Avis.

Se brevet her

 

1 svar
 1. Morten Møller
  Morten Møller siger:

  Kære Hans S. Christensen

  Sunde tænder hos børn samt let adgang til sundhedsfaciliteter er også kultur

  Vh
  Morten Møller
  Brønshøjvej 44
  2700 Brh

Kommentarer er lukkede.