App’en ”2700 Brønshøj” et lille program til din smartphone, som guider dig rundt i bydelen. Med app’en kan du nemlig høre små historier om bydelens kulturarv – f.eks. Brønshøj Vandtårn, Bellahøjhusene eller Utterslev Mose – og du kan sammensætte oplevelsesruter med forskellige punkter i bydelen.

Lokaludvalget har opdateret app’en “2700 Brønshøj”, så den nu rummer endnu flere fortællinger og en helt ny rute, der fortæller om Bjarne Reuters Brønshøj.

App’en er gratis og kan downloades gennem App Store og Google Play (ved at søge efter “2700 Brønshøj”). Lokaludvalget håber, at skoleklasser, turister og borgere vil med ud og høre en tur i vores dejlige bydel.

App’en byder på følgende ruter – hver med en masse fortællinger:

  • Brønshøj-ruten
  • Bellahøj-ruten
  • Utterslev Mose-ruten
  • Tingbjerg-ruten
  • Husumvold-ruten
  • Husum-ruten
  • Bjarne Reuter-ruten
  • Fortællinger fra Mosen

Download fra Appstore

Download fra Google Play