For 6. år i træk tænder Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Foreningen Brønshøj Vandtårn og Kulturhuset Pilegården lys på Brønshøj Vandtårn. Kom og vær med, når vi byder julemåneden velkommen med et festligt arrangement for hele familien lørdag den 7. december 2019 fra kl. 14-18.

Der vil både være mulighed for at opleve jazzmusik og nisser i gaderne, synge fælles julesange, gå med i street parade fra Brønshøj Torv til Vandtårnet med flagermuslygter og jazz af Scandinavian Rhythm Boys, lave aktiviteter med spejderne fra Bellahøj 21st Barking, købe lidt lunt og sødt i teltet hos Brønshøj Kirkes Pigekor, være med når lyset på Vandtårnet bliver tændt og opleve koncert i Vandtårnet med musik og lysshow til lejligheden.

Til de to koncerter i Vandtårnet vil forskellige musikere, sangere og lyskunstnere prøve kræfter med tårnets unikke efterklang og arkitektur. Der skal købes billet til koncerterne, og billetprisen er 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn under 12 år. Billetterne frigives fredag den 22. november kl. 10.

PROGRAM LØRDAG DEN 7. DECEMBER

14:00 : Brandbil med nisser og jazzband (Scandinavian Rhythm Boys) kører gennem byen fra Tingbjerg gennem Husum til Brønshøj Torv
15:00 : Street parade fra Brønshøj Torv til Vandtårnet med flagermuslygter og jazz af Scandinavian Rhythm Boys. Kom og gå med!
15:00-17:00 : Aktiviteter ved Vandtårnet: Brønshøj Kirkes Pigekor sælger varme drikke og kager i teltet, og spejderne fra Bellahøj 21st Barking laver bål og spejderaktiviteter
15:30 : Medlem af Borgerrepræsentationen Laura Rosenvinge taler og tænder lys på Vandtårnet – vær med til at tælle ned
16:00-17:00 : Koncert 1 i Vandtårnet (billet til koncert købes)
17:00-18:00 : Koncert 2 i Vandtårnet (billet til koncert købes)

MUSIKPROGRAM TIL KONCERTERNE

Lysshow i Vandtårnet: Manden med Kameraet  •  Bassanger Gustav Johansson  •  Cellist Saga de Leon  •  Saxofonister Ali Badreldin & Jeppe Cloos Petersen  •  Vokalensemble Bang/Rønn/Kovacs/Petersen  •  Brønshøj Kirkes Pigekor  • 

KØB BILLET

Billetterne frigives fredag den 22. november kl. 10, hvor siden opdateres med link til billetsalg

Kl. 16-17: Koncert 16.00
Kl. 17-18: Koncert 17.00