På baggrund af de to tragiske højresvingsulykker på Frederikssundvej i juli 2020, har lokaludvalget nedsat en arbejdsgruppe til at undersøge, hvad der kan gøres for at forbedre trafiksikkerheden i bydelen.

Borgermøde

I kølvandet på ulykkerne har lokaludvalget modtaget rigtig mange borgerhenvendelser med input om, hvor det er særligt farligt i bydelen at færdes som gående og cyklist. Særligt Frederikssundsvej er af mange blev udpeget som et sted, hvor trafiksikkerheden bør forbedres for ‘bløde trafikanter’.

Lokaludvalget inviterer derfor til borgermøde om trafiksikkerheden på Frederikssundsvej onsdag den 18. november 2020 kl. 19-21.

Det er Frederikssundsvej-strækningen fra Bellahøj til Åkandevej, der er i fokus på mødet. Lokaludvalgets arbejdsgruppe præsenterer deres arbejde og har inviteret en repræsentant fra Teknik- og Miljøforvaltningen til at kommentere på arbejdsgruppens bekymringer og forslag til forbedringer.  Vi får også selskab af tre politikere fra  Teknik- og Miljøudvalget: Jakob Næsager (C), Marcus Vesterager (A) og Mette Annelie Rasmussen (R). Vi håber på en god dialog  om trafiksikkerheden på Frederikssundsvej mellem borgere, forvaltning og politikere.

Deltag online

Grundet den nuværende corona-situation filmer og livestreamer vi mødet over Microsoft Teams, så du kan følge mødet hjemmefra via en computer, tablet eller smartphone. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er desværre ikke muligt at deltage ved fremmøde. Du kan deltage i debatten ved at stille skriftlige spørgsmål til arbejdsgruppen, Teknik- og Miljøforvaltningen og politikerne fra Teknik- og Miljøudvalget undervejs i mødet via chatfunktionen. Klik her for at deltage i borgermødet via Microsoft Teams.

Mødet streames via Microsoft Teams

Du kan enten downloade Microsoft Teams som en app til din computer, eller du har mulighed for at deltage i Teams-mødet over internettet ved at klikke på knappen “Se på internettet i stedet”. Du kan enten logge på med en Microsoft-konto, eller du kan deltage uden at være logget ind ved at klikke på “Deltag anonymt”. Se her hvordan du deltager uden Microsoft-konto.

Hvis du deltager i mødet over internettet, så brug gerne browserne Microsoft Edge eller Google Crome.

Hvis du deltager via din smartphone eller tablet, skal du downloade Microsoft Teams app’en via App Store eller Google Play, da det ikke er muligt at deltage i Teams-møder over internettet på smartphone/tablet.

Program for borgermødet

19.00 : Velkomst v. Christoffer Rosenkrands, lokaludvalgsmedlem. Baggrunden for mødet og ’spillereglerne’ for dette online borgermøde

19.15 : Præsentation af arbejdsgruppens arbejde v. Jens Kristian Jensen, lokaludvalgsmedlem

19.25 : Oplæg om ulykkesstatistikker og mulige løsninger v. Søren Troels Berg fra Teknik- og Miljøforvaltningen

19.50 : Spørgsmål/kommentarer fra borgerne via chatten

20.10 : Pause

20.15 : Reaktioner fra politikerne fra Teknik- og Miljøudvalget

20.35 : Spørgsmål og debat mellem borgerne, lokaludvalget og politikerne fra Teknik- og Miljøudvalget

20.55 : Tak for i aften v. Christoffer Rosenkrands

Praktisk om borgermødet

TID: Onsdag den 18. november 2020 kl. 19.00-21.00
STED: Klik her for at deltage i borgermødet via Microsoft Teams