Brønshøj-Husum Lokaludvalg budgetterede den 19. november 230.000 kr. til en borgerinddragende proces, der i 2021 skal indsamle idéer til hvordan Brønshøj Torvs potentiale kan udfoldes. I lokaludvalget har vi nemlig en drøm  om at skabe et samlet kulturelt centrum omkring Brønshøj Torv med de omkringliggende kommunale historiske bygninger: Brønshøj Vandtårn, Brønshøj Gamle Skole, pavillonen ved skolen, Rytterskolen, Biblioteket, torvet og udearealerne.

Derfor vil vi gerne vide, hvordan bydelens beboere synes, at et fremtidigt kulturelt centrum omkring Brønshøj Torv skal se ud. Vi håber, at mange af jer har lyst til at være med til at udarbejde en helhedsplan for Brønshøj Torv, som vi i fællesskab kan arbejde for bliver realiseret. Processen for helhedsplanen er ikke på plads endnu, da meget afhænger af corona-situationen. Men vi regner med at bevilge pengene og igangsætte processen i starten af 2021, så hold øje med vores hjemmeside og Facebook-side for mere information. Har du idéer allerede nu, er du også velkommen til at skrive til os på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk