Lokaludvalgets kulturudvalg har nedsat en arbejdsgruppe, der vil se på mulighederne for at få mere kunst i det offentlige rum i Brønshøj-Husum.

I et interview med Brønshøj Husum Avis siger Søren Cloos fra arbejdsgruppen:

”Vi synes, at det vil gøre vores bydel endnu mere attraktiv, hvis kunsten i bybilledet kan give os oplevelser, der er spændende og inspirerende, kan være sjove eller gøre os nysgerrige eller blot er æstetisk smukke. Vi peger ikke alene på de nuværende gader og pladser men også på de nye kvarterer, der planlægges i både Tingbjerg og Bystævneparken, samt de muligheder der er i forbindelse med flytningen af kulturhuset til Brønshøj Gamle Skole.”

Arbejdet er først lige startet og arbejdsgruppen vil gerne invitere interesserede borgere til at være med. Har du lyst til at høre mere eller idéer til, hvor der kan placeres kunstværker i byens rum, kan du kontakte lokaludvalgssekretariatet på 2700lokaludvalg@kk.dk

 

Læs hele interview med lokaludvalgsmedlem Søren Cloos i Brønshøj Husum Avis

Læs mere om Kulturudvalget og lokaludvalgets andre fagudvalg