Lokaludvalget og Kulturhuset Pilegården fortsætter med at holde åbent hus i Brønshøj Gamle Skole. Her kan du se Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj-Husum og Utterslevs fotoudstilling af Brønshøj Torv og området omkring gennem tiden. Du kan også komme med dine idéer til aktiviteter i det nye kulturhus og til udvikling af Brønshøj Torv.

Til åbent hus i august har vi allerede fået rigtig mange gode forslag. De idéer skal nu indgå i lokaludvalgets helhedsplan for strækningen fra Brønshøj Torv til Brønshøj Vandtårn. Vi vil gerne give bydelen mulighed for at følge helhedsplans-processen og fortsat komme med idéer.

Derfor slår vi dørene op til den gamle skole hver 2. torsdag kl. 15-18 i september, oktober og november. Hvis I er en større gruppe, der er interesserede i at se skolen og gå i dialog med lokaludvalget, kan I skrive til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk og høre om muligheden for at åbne skolen i et andet tidsrum.

Efterhånden som helhedsplansprocessen skrider frem, vil resultaterne indgå i udstillingen i Brønshøj Gamle Skole, så bydelen kan følge med.

Åbent hus i Brønshøj Gamle Skole

  • Torsdag den 16. sep. kl. 15-18
  • Torsdag den 30. sep. kl. 15-18
  • Torsdag den 14. okt. kl. 15-18
  • Torsdag den 28. okt. kl. 15-18
  • Torsdag den 11. nov. kl. 15-18
  • Torsdag den 25. nov. kl. 15-18

Mere information om helhedsplanen

Følg med på her på hjemmesiden og på vores Facebook-side for mere information om helhedsplans-processen, hvor bydelen bl.a. kan deltage i arbejdsworkshops og give input via Brønshøj-Husum Borgerpanel.

Læs mere: Helhedsplan for Brønshøj Torv