Vil du være med til at udvikle en helhedsplan for Brønshøj Torv?

Drømmer du om et Brønshøj Torv med endnu mere liv og aktivitet? Har du idéer til brugen af torvet, biblioteket, Rytterskolen, Brønshøj Gamle Skole, pavillonen, Pilegården eller Brønshøj Vandtårn? Har du måske særlige kompetencer inden for fondssøgning, oplevelsesøkonomi, arkitektur eller design? Og vil du være med til at definere lokaludvalgets visioner og planer for Brønshøj Torv som kulturelt centrum?

Lokaludvalget inviterer alle interesserede med helt ind i maskinrummet, når helhedsplanen for området omkring Brønshøj Torv skal laves. Du bidrager med din tid og dit engagement og lokaludvalget giver dig til gengæld indflydelse på helhedsplanen og lidt godt at spise.

Hvad kræver det?

På to arbejdsworkshops dykker vi ned i alle de idéer som ind til nu er indsamlet til, hvordan området omkring Brønshøj Torv kan samtænkes og invitere til fællesskab og aktivitet på en endnu bedre måde end i dag. På de to workshops er du med til at kvalificere forslagene og få indflydelse på, hvad der i sidste ende skal indgå i helhedsplanen for området.

For at sikre sammenhæng er det vigtigt, at du kan deltage i begge workshops:

Onsdag den 29. september kl. 17.30-20.30 på Brønshøj Skole
Onsdag den 13. oktober kl. 17.30-20.30 i Kulturhuset Pilegården

Send din tilmelding til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk senest den 27. september.

I tilmeldingen bedes du skrive:
• Navn + mailadresse
• Evt. forening eller andet tilhørsforhold
• Særlige ønsker til mad (vegetar, allergier m.v.)

Vi håber du vil være med, så vi sammen kan lægge grundstenene til en endnu grønnere, skønnere og levende kulturel akse i Brønshøj.

Download invitation til workshops og del med dit netværk