Vil du være med til at bringe Kulturnatten til 2700?

Der har tidligere været enkeltstående arrangementer under Kulturnatten i vores bydel. I år ønsker Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Kultur- og Fritidsforvaltningen at skabe et kraftigere lys i efterårsmørket ved at skrue op for programmet og brede aktiviteterne ud til hele bydelen.

Informationsmøde for arrangører

Onsdag den 20. april kl. 19-20 inviterer Kulturhuset Pilegården til informationsmøde med Kulturnattens sekretariatsleder Marie Myschetzky. Her kan du få info om betingelserne for at deltage som arrangør, og påbegynde en dialog med andre lokale kulturnats-arrangører. Tilmelding til mødet sendes til Jenny Marie Kruse fra Kulturhuset Pilegården: h61f@kk.dk

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i infomødet, kan du orientere dig om betingelserne for at deltage med et arrangement til kulturnatten her: https://www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Arrangoer/Vilkaar-og-rammer

Få økonomisk støtte til din aktivitet

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har i år oprettet en pulje på 75.000 kr., der er specifikt øremærket aktiviteter på Kulturnatten 2022. Puljen kan søges af lokale kulturarrangører, der ønsker at skabe spektakulære arrangementer der emmer af høj kvalitet og finder sted i bydelen. Lokaludvalget uddeler støtte efter gældende kriterier for Bydelspuljen med fokus på, at projekterne skal være knyttet op til Kulturnatten.

Til informationsmødet den 20. april deltager Marie Holm-Andersen fra lokaludvalgets sekretariat og fortæller om mulighederne for at søge støtte fra lokaludvalget.

Derudover er der mulighed for at ansøge Kulturnattens egen pulje, der hvert år uddeler mere end 3 millioner kroner i tilskud.

Tidslinje:

  • 30. maj: Ansøgningsfrist til lokaludvalgets Bydelspulje (75.000 kr.) til aktiviteter.
  • 15. juni: Sidste frist for ansøgning om tilskud fra den centrale pulje til kulturnatsarrangementer.
  • 30. juni: Lokaludvalget behandler ansøgninger til kulturnatsaktiviteter.