Den 20. maj kl. 18 præsenterer Det Kongelige Teater for første gang nogensinde konceptet Opera i det fri på smukke Bellahøj Friluftsscene – og gør det muligt for alle at opleve opera fra øverste hylde, ganske gratis!

Sammen med vores venner i lokaludvalgene på Bispebjerg og i Vanløse har Brønshøj-Husum Lokaludvalg arbejdet målrettet på at tiltrække store kulturaktører til den nyrenoverede amfiscene på Bellahøj. Derfor er det en stor glæde, at vi nu kan byde velkommen til Det Kongelige Teater og sammen med Kulturhuset Pilegården, Bispebjerg Lokaludvalg og Vanløse Lokaludvalg være værter for en vaskeægte kvalitetsoplevelse for alle. Der er masser af siddeplads på scenen og forestillingen er gratis, så tag din familie og dine naboer i hånden og kom til Opera i det fri!

Se program m.m. på Det Kongelige Teaters hjemmeside

Find Facebook-event her

Foto: Camilla Winther

 

PRAKTISK INFO

Bellahøj Friluftscene, Bellahøjvej 20

Begrænsede parkeringsmuligheder, tag i stedet en bus til stoppestederne “Bellahøj” eller “Hyrdevangen” og gå det sidste stykke.

Der er masser af siddepladser til alle, men vil du sidde tæt på scenen, så kom en halv til en hel time før forestillingens start.

Medbring gerne selv mad og drikke og husk at rydde op efter dig selv efter arrangementet.

Kørestolsbrugere kan sidde foran scenen.

Der er toiletfaciliteter ved scenen.