Brønshøj-Husum Lokaludvalg er medarrangører, når Brønshøj Vandtårn sættes på københavnerkortet som en del af lyskunstværket “The White Beams”. Under Copenhagen Light Festival skal lyskunstværket være med til at markere, at København i 2023 er udpeget som UNESCOs World Capital of Architecture.

I perioden mellem den 16. januar.-26. februar lyser stråler på himlen mellem Københavns centrum og flere forskellige lokationer, herunder Brønshøj Vandtårn, hvor strålerne kan ses af alle borgere og turister i København. Projektet sker i et samarbejde mellem Copenhagen Light Festival, Kultur og Fritid Brønshøj-Husum, Teknik- og Miljøforvaltningen og Foreningen Brønshøj Vandtårn.

Stadsarkitekten og Teknik- og Miljøforvaltningen udpeger de i alt 11 bygninger i København, som skal være med i lyskunstværket og forbindes af en hvid lysstråle. Lysstrålen hviler på en ny teknologi med et lavt strømforbrug.

“The White Beams” indvies den 16. januar.

Læs mere om Copenhagen Light Festival her