Den 7. december uddelte vi årets idrætspriser i Brønshøj-Husum. Og sikke en idrætsfest! Omkring 100 mennesker ventede i spænding på at høre, hvem blandt de nominerede der skulle modtage priserne.

Overborgmester Sofie Hæstorp Andersen udløste spændingen og overrakte først Lederprisen 2022 til Amina Poulsen, Safa Mohammed, Shaima Ahmad og Noor Mohammed, som er svømmetrænere i Tingbjerg Svømmehal fra foreningen SheZone. Derefter overrakte hun Idrætsprisen 2022 til U14 talentpigeholdet fra Brønshøj Boldklub.

I Lederprisen gik andenpladsen til Aid Sarcevic, ungdomstræner i Boldklubben FIX, og Allan Juhl Jensen, formand i IF Stadion fik tredjepladsen. I Idrætsprisen gik andenpladsen til Boldklubben 1960s førstehold og tredjepladsen til gymnastikforeningen Krumspring.

En kæmpe tak til prismodtagerne for det store stykke arbejde I lægger med at få engageret børn, unge og voksne i motion og bevægelse og med at styrke lokale fællesskaber i vores bydel.

Også stor tak til alle jer der deltog i arrangementet og var med til spille floorball, lave gymnastik, kæmpe med rollespilssværd, og fyldte Kulturcaféen med god stemning til toner fra den lokale trubadur, Juncker.