Vi gør det igen! – bringer Kulturnatten til 2700. Sammen med Kultur og Fritid Brønshøj-Husum inviterer vi hele bydelen ud i nattemørket, når den københavnske Kulturnat løber af stablen fredag den 13. oktober 2023. Har du en idé til et spektakulært arrangement som kan trække folk til Brønshøj, Husum, Tingbjerg eller Bellahøj under Kulturnatten? Så kan du søge støtte fra lokaludvalget til at gennemføre det. Brønshøj-Husum Lokaludvalg har igen i år en særlig pulje på 75.000 kr., til aktiviteter på Kulturnatten 2022. Når vi beslutter, hvilke projekter der skal have støtte, bruger vi de gældende kriterier for Bydelspuljen og prioriterer samtidig projekter, der har en bred folkelig appel og/eller præsenterer unikke steder eller oplevelser i bydelen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 8. maj.

Du kan læse mere om Bydelspuljen her: SØG PENGE – Brønshøj-Husum lokaludvalg (kk.dk)

Har du en god idé til en aktivitet, men er i tvivl om den egner til Kulturnatten? Så tag fat i projektleder Jenny Marie Kruse på mail: h61f@kk.dk eller telefon: 2331 1621.