Lokaludvalget har besluttet at genåbne den ordinære Bydelspulje. Det betyder, at du kan sende en ansøgning til puljen med frist den 8. maj. Lokaludvalget træffer beslutning om ansøgningerne den 22. juni.

Som ansøger skal du være opmærksom på, at der er meget få penge i puljen og stor interesse fra ansøgere. Du kan derfor ikke regne med at få støtte til dit projekt, hvis du søger. Vi opfordrer dig til at tage kontakt til lokaludvalgets sekretariat inden du sender din ansøgning. Sekretariatet kan give dig gode råd og hjælpe dig med at vurdere, om dit projekt passer til Bydelspuljens formål.

Den 8. maj er der også frist for at sende ansøgninger om støtte til aktiviteter under Kulturnatten den 13. oktober og til juletræer og julelys.

Læs mere om Bydelspuljen og hvordan du sender en ansøgning her