Seminaret er d. 13. maj fra 12.00-15.00 og d. 14. maj fra 12.00-15.00 på EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Tilmelding på facebook:

Til dette seminar præsenterer Lamia Ibnhsain, jordemoder, familieterapeut & kvindevejleder, os for kvindens hormonsystem, og hvilken indflydelse denne har på kvinders generelle sundhed.

Ifølge Lamia har kvinder en alt for ringe basalviden om kvindekroppens selvhelbredelse, hvorfor formålet med seminaren er at styrke kvinders tillid til egen krops evne til at opretholde fysisk sundhed & mental velvære.

Lamia vil give en grundig introduktion til de kvindelige kønshormoner og hvordan disse kommer forskelligt til udtryk, i forskellige faser af kvindens månedlige cyklus.

På seminarets første dag tager Lamia os med ind i kvindens indre univers, hvor vi udforsker de fire indre årstider. Når kvinders hormoner er i balance vil de i løbet af en måneds cyklus opleve et naturligt skifte i krop, sind & ånd.

Den cykliske forandring der sker i kvindens indre verden er med til at forebygge stres og fremme mental sundhed, ligesom at understøttelse af hormonbalancen igennem bevidst livsstil kan være med til at forebygge og behandle fysiologisk sygdom.

På seminarets anden dag giver Lamia os en grundig indføling i cyklusvenlig kost, samt andre livsstilsfaktorer, der har en direkte indflydelse på kvindekroppens selvhelbredelse.

Lamia har afsat tid til de organiske samtaler, der med sikkerhed opstår, når kvinder mødes til seminar om kvindekroppens skjulte visdom.

Seminarets temaer: Cyklus, hormoner, velvære, stres, kost, kosttilskud, søvn, livsstil, inflammation, sundhed & sygdom.