Der er møde i lokaludvalget en torsdag aften hver måned. Vores møder er offentlige og du er meget velkommen til at være med til vores møder som tilhører. Du finder vores mødeplan her.

Hvert møde starter med ’tilhørernes punkt’. Vi kalder det Kom og tal med dit lokaludvalg. For vi vil gerne invitere dig til at fortælle os om dit projekt, din mening, din bekymring eller andet, der optager dig som lokal københavner i vores bydel. Giv gerne vores sekretariat et praj, hvis du planlægger at møde op til vores møde, så vi kan tage godt imod dig.

Vores dagsorden er digital og offentliggøres ca. 1 uge før, at vi holder mødet lige her.  Så kan du læse med.

Hold også øje med, HVOR mødet holdes – det skriver vi på dagsordenen. Vi holder nemlig vores møder forskellige steder, så vi kommer rundt i hele vores bydel og er tilgængelige for alle.

Det seneste år har vi blandt andet holdt lokaludvalgsmøder i Kulturhuset Pilegården, på Nørre Gymnasium, hos den boligsociale indsats ‘Sammen om Bellahøj’, hos den boligsociale indsats ‘Husum for alle’ og på EnergiCenter Voldparken.

Skriv endelig til vores sekretariat, hvis du gerne vil foreslå et sted, vi skal holde lokaludvalgsmøde i Brønshøj-Husum. Der skal blot være plads til 30 personer.