Kære Lejla, Rayan, Karla, Alex, Rihan, Thea, Ghita, Valdemar, Mariz, Bertram, Jeppe, Andrea, Sophia, Anne og Hannah

 

Mange tak fordi I deltog i Brønshøj-Husum Lokaludvalgs workshopforløb om fritidsmuligheder for unge i Brønshøj-Husum.

Vi ved, at det er længe siden, at I ved med til workshops på Energicenter Voldparken, men nogle gange er vi voksne politikere lidt langsomme. Vi er nødt til at til at holde en masse møder før vi kan træffe beslutninger. Vi håber, at I stadig kan huske os, og at I har lyst til at høre, hvad vi har talt om, siden vi sås i september.

 

Vi vil arbejde videre med jeres idéer

Efter I var med på lokaludvalgsmødet, har underviserne fra Hørt Ungdom samlet jeres idéer til i et idékatalog. Vi har læst jeres idéer og snakket om, hvordan vi kan arbejde videre med dem. Vi har ikke helt besluttet os endnu, men måske vi laver en arbejdsgruppe, hvor både lokaludvalgspolitikere og unge kan arbejde sammen om idéerne, og fx lave nogle events for unge. Måske I har lyst til at være med?

 

Vi har fortalt teknik- og miljøborgmesteren om idéen ”Islands Brygge ved mosen”

Den 22. november havde lokaludvalget besøg af teknik- og miljøborgmester Line Barfod. Vi viste hende filmen om Islands Brygge ved mosen og fortalte hende, at bydelens unge savner steder at mødes udenfor. Borgmesteren synes, at det var rigtig spændende at høre om jeres idéer. Hun vil sørge for, at Ungeråd København hører om workshopforløbet. Hun vil også undersøge, om det på en eller anden måde er muligt at gøre en del af mosen til badeområde eller i det mindste til et sted, hvor det føles som om, man er på en strand.

Vi valgte at fortælle teknik- og miljøborgmesteren om denne idé, fordi det er hende, der har ansvaret for parker og byrum. Vi håber, vi kan fortælle nogle af de andre politikere om de andre idéer en anden gang.

 

Vi håber, I har lyst til at lave jeres egne events – vi har penge, der kan hjælpe jer i gang

Måske I gerne selv vil være med til at sørge for, at der sker noget mere, der hvor I bor. Så husk, at vi i lokaludvalget har Kvikpuljen, som I kan søge og få 5.000 kr. til et arrangement. Det er ret nemt at ansøge og Marie fra lokaludvalgssekretariatet hjælper gerne. Læs om Kvikpuljen her: Velkommen til Kvikpuljen! – Brønshøj-Husum lokaludvalg (kk.dk)

Hvis I har lyst til at lave et event – fx et loppemarked eller en koncert – i Tingbjerg, så vil Signe, som I mødte på første workshop og som arbejder i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus gerne hjælpe jer. Her er hendes kontaktinfo:

Signe Elisa Lütken
Kulturmedarbejder
Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus
Mobil 2921 7838
E-mail i82a@kk.dk

 

Fortæl andre, hvor seje I er til at tage del i jeres lokalområde

Hvis I vil vise de videoer, I lavede, til jeres forældre og venner, så ligger de på lokaludvalgets hjemmeside. Her kan I også se det idékatalog, som vi i lokaludvalget har fået, hvor alle jeres idéer er samlet. Se her: Idéer til fritidsmuligheder for unge – Brønshøj-Husum lokaludvalg (kk.dk)

Vi vil også gerne sige tillykke til Rihan og Ghita, som stillede op til Københavns ungeråd – og blev valgt ind! Rihan som medlem og Ghita som suppleant. Se mere om Ungeråd KBH her: Velkommen til Ungeråd KBH | Ungeråd KBH (kk.dk) Måske I andre også har lyst til at være med i ungerådet?

 

Hvis I har lyst til at følge med i, hvordan vi arbejder videre med jeres forslag, så send en SMS til Marie fra lokaludvalgssekretariatet på 2499 0213. Så skriver hun til jer, når der er noget nyt at fortælle.

 

På vegne af Brønshøj-Husum Lokaludvalg

Jens Kristian Jensen

Forperson for Børne-, Unge-, Fritids- og Idrætsudvalget