Hvordan udvikler man gode kultur- og fritidstilbud til unge i Brønshøj-Husum, så I ikke skal tage til andre bydele for at opleve kultur og have spændende ting at lave i jeres fritid?

Sådan spurgte vi 15 elever på 7. og 8. årgang fra Korsager Skole, Husum Skole og Brønshøj Skole. I løbet af tre workshops kom eleverne – med hjælp fra Københavns Kommunes indsats “Hørt Ungdom” – med idéer og anbefalinger til, hvordan det gode fritidsliv for unge ser ud. Eleverne lavede også tre film, der illustrerer nogle af idéerne.

Eleverne ønsker flere ‘drop in-aktiviteter’, så det bliver lettere og mere uforpligtende at gå til fritidsaktiviteter. De vil også gerne have, at der sker flere lokale store og små events for unge, som fx koncerter og loppemarkeder. Og så drømmer de om, at et område ved Utterslev Mose laves til badestrand og hænge ud-sted ligesom ved Islands Brygge

Vi glæder os til at arbejde videre med idéerne i 2024.

Se katalog over elevernes idéer her

Se filmen “Islands Brygge ved mosen” her 

Se filmen “Drop in-aktiviteter” her

Se filmen “Events for unge” her