I ugen efter påske indtager Lokaludvalget Rytterskolen på Brønshøj Torv. Med det, som vi kalder ”Bydelsfitness”, kan borgerne tjekke pulsen på Lokaludvalget og se og høre mere om, hvad der optager Lokaludvalget ligenu.

Program 2. – 9. april 2013 i Rytterskolen

 • Plancheudstillingen om Bydelsplan for Brønshøj-Husum og Lokaludvalgets udviklingsprojekter.
 • En plan for kulturlivet. Lokaludvalget efterlyser gode ideer til en kulturplan og et levende lokalt kulturliv. Mød Kulturudvalget tors. den 4. og fre. den 5. april kl. 14-16 samt lør. den 6. april kl. 10-13 og giv dit input.
 • Temamøder:
  Tirsdag den 2. april kl. 19: Byudviklingsudvalget inviterer til en snak om trafik og støjforurening.
  Onsdag den 3. april kl. 17: Miljøudvalget drøfter problematikker omkring regnvand og skybrud og når frivillige deltager i naturpleje.
  Onsdag den 3. april kl. 19: Social- og Sundhedsudvalget sætter fokus på bydelens sundhedsprofil. Overlæge og forsker Carsten Hendriksen fortæller om sammenhænge mellem kroniske sygdomme og sociale faktorer.
  Torsdag den 4. april kl. 19: Børn-, Unge-, Fritids- og Idrætsudvalget drøfter, hvordan man kan forbedre børne- og ungdomslivet i bydelen.
 • Bydelens grønne områder – Cykeltur og kaffesnak tirsdag den 9. april.
  Mødested: Husum Station tirsdag den 9. april kl. 16. Debatten i Rytterskolen er fra kl. 17-18
 • Hver dag fra kl. 14-18 er sekretariatet i Rytterskolen med 1-2 medarbejdere og der er kaffe på kanden.

Lokaludvalget sætter scenen og indretter Rytterskolen med gymnastikredskaber. Men ”Bydelsfitness” går dog ikke ud på at den traditionelle kropslige motion. Derimod er det tanker og interessante ideer, som motioneres.

Borgerne inviteres indenfor, hvor man kan deltage i de åbne temamøder, se en udstilling bydelsplanen, komme med input til en ny kulturplan og møde medlemmer og medarbejdere i Lokaludvalget.

De grønne områder – cykeltur og snak med fagpersoner
Ugen afsluttes tirsdag den 9. april med et arrangement om bydelens grønne områder. De grønne åndehuller er en del af charmen i Brønshøj-Husum. Hvordan bruger vi dem og hvad er historierne om områderne? Vi starter med en cykeltur , hvor alle kan være med, hvor Camilla Liv Andersen fra Kræftens Bekæmpelse fortæller om bevægelsesrum på Vestvolden. Vi ender i Rytterskolen til en debat over en kop kaffe. Politiker i Borgerrepræsentationen Pernille Bendix deltager i debatten om bydelens grønne åndehuller som f.eks. Utterslev Mose og Husumvold.