BORGERINDDRAGELSE GENNEM NETPANEL

Hvordan skal Brønshøj-Husums grønne områder udvikles, og hvilke kulturelle og sociale arrangementer skal der være i bydelen?

Emner som disse har borgere i Brønshøj-Husum fået en ny mulighed for at give deres holdning til kende om, efter at det elektroniske borgerpanel er gået i luften.

Alle borgere over 15 år blev via Eboks inviteret til borgerpanelet, og en af dem, der sagde ja, er Anne Fischer Olesen, mor til to og bosat i Brønshøj.

”Både min mand og jeg har fuldtidsarbejde, så vi har en travl hverdag. Vi har ikke tid til at deltage i borgermøder eller skrive lange læserbreve. Hvis vi vil sikre os en lille smule indflydelse på vores lokalområde, er et online spørgeskema ideelt,” siger Anne Fischer Olesen.

”Jeg kan besvare spørgsmålene, når børnene er lagt i seng eller i weekenden, hvor mange andre aktiviteter i det offentlige foregår lige i spise- eller puttetiden eller så sent, at jeg er på vej i seng,” uddyber hun.

Ingen revolution

Anne Fischer Olesen ved godt, at hun ikke kommer til at revolutionere samfundet ved at deltage i borgerpanelet.

”Men jeg kan være med til at skubbe lidt til nogle forslag, så de går i den retning, jeg synes bedst om. Det kunne eksempelvis være at fokusere mere på grønne initiativer og arrangementer i Utterslev Mose end at skaffe flere p-pladser,” siger hun.