TINGBJERG CHALLENGE

Da 285 børn, unge og voksne brugte en dag i august på løb, cykling og svømning, var det tredje gang, Tingbjerg Challenge løb af stablen.

Også denne gang tiltrak arrangementet mellem 2000 og 2500 mennesker, som heppede på deltagerne, legede i hoppeborgen og smagte maden fra Tingbjergs Eves Univers.

”Vi havde 85 flere deltagere til start end forrige år, og alt i alt gik det rigtig godt. Tingbjerg Challenge er en dag, hvor vi samler alle folk i alle aldersgrupper og viser de positive sider af Tingbjerg,” siger arrangør Bekir Tokmak, leder af socialforvaltningens såkaldte ’18+ enheder’.

Lokaludvalget støttede Tingbjerg Challenge med midler fra Bydelspuljen, hvilket ifølge Bekir Tokmak ikke blot er med til at give arrangementet et økonomisk skulderklap.

”Støtten er også et vigtigt signal om, at vi ikke står alene med vores aktiviteter i Tingbjerg. Det kræver mange aktører og også mange frivillige at få sådan et arrangement til at fungere, og vi er glade for at kunne inddrage så mange,” siger Bekir Tokmak.

Han understreger, at der ”selvfølgelig” kommer en Tingbjerg Challenge igen i 2017.

”Vi har en ambition om at nå ud over volden, så ruten også omfatter Voldparken og alle beboerne der. Det håber vi at realisere allerede i 2017,” siger Bekir Tokmak.